Aanvraagformulieren zakelijk

De digitale aanvraagformulieren voor Bestelauto zakelijk, Lancyr Rechtsbijstand zakelijk en Personenauto zakelijk mogen onbeperkt gebruikt worden door de adviseurs.  Na invoer van het aanvraagformulier drukt de adviseur op versturen. De klant krijgt door invoer van de adviseur een dekkingsbevestiging via de mail en wordt zo verzocht om de ontbrekende gegevens aan te vullen, de slotvragen te beantwoorden en om akkoord te geven.

De adviseur krijgt het volledige aanvraagformulier digitaal terug en controleert de ingevoerde gegevens. Indien hij akkoord is, voert hij de polis op in ANVA, indexeert hij het aanvraagformulier en plaatst hij vervolgens een agenda op de polis ter opmaak.

Onze backoffice controleert de invoer met het aanvraagformulier en voert controles uit ten aanzien van FISH, UBO en Sanctielijst. Het kenteken wordt aangemeld en de polis wordt opgemaakt

Klik hieronder op ‘Aanvraagformulier Bestelauto zakelijk’, op ‘Aanvraagformulier Lancyr Rechtsbijstand zakelijk’ of op ‘Aanvraagformulier Personenauto zakelijk’ om direct één van de aanvraagformulieren in te vullen en te versturen.