Voor uw particuliere en zakelijke verzekeringen

Als volmachtbedrijf spelen wij een rol als schakel tussen een verzekeringsadviseur en de verzekeringsmaatschappijen. In deze rol bevorderen we efficiency en effectiviteit.

U kunt van onze dienstverlening gebruikmaken via de verzekeringsadviseurs die bij ons zijn aangesloten. Dit zijn de kantoren van de adviesorganisaties LancyrFDC Financieel Planners & Adviseurs en tal van andere kantoren. Voor hen verzorgen we de inkoop van schadeverzekeringen, het ontwikkelen van eigen schadeverzekeringen, de administratie, het incasseren van de premie en het afwikkelen van onverhoopte schades.

Wij hebben een volmacht verschillende toonaangevende verzekeringsmaatschappijen en onze eigen huismerk Lancyr. Dit betekent dat wij de bevoegdheid hebben gekregen om namens deze verzekeraars rechtstreeks op te treden. Wij doen dus bijna alles dat de verzekeraar ook doet.

Dit levert u veel voordelen op, zoals:

1. Snelle afgifte van de verzekering door uw verzekeringsadviseur;
2. Deskundige en snelle schadeafwikkeling door uw verzekeringsadviseur;
3. Éen contact persoon voor al uw verzekeringszaken.

Voor vragen over uw verzekering blijft uw verzekeringsadviseur uw eerste aanspreekpunt. Hij kan al uw wijzigingen verwerken via onze backoffice en afstemmen met onze specialisten.