Klanttevredenheidsonderzoek

Wij toetsten na het afronden van een schade bij onze particulieren relaties of de dienstverlening transparant, duidelijk en correct was. Dit doen wij door middel van een klanttevredenheidsonderzoek (KTO). De terugkoppeling die wij ontvangen uit het KTO wordt gebruikt om de klanttevredenheid te verhogen.

.
KTO 2022 | Totaalcijfer   8,7!
Aan het eind van het jaar tellen wij alle data, die wij ontvangen uit het KTO, bij elkaar op en komen dan uit op een gemiddeld totaalcijfer. Ons totaalcijfer is voor het tweede jaar op rij een 8,7! Een prachtig cijfer waar wij trots op zijn.

.

Doorgevoerde verbeteringen
Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze organisatie, op het gebied van service en kwaliteit. De volgende verbeteringen zijn inmiddels doorgevoerd naar aanleiding van het KTO.

Duidelijke taal in onze communicatie

In 2019 zijn brieven herschreven op taalniveau B1. Dat staat voor eenvoudig Nederlands. De meeste Nederlanders begrijpen teksten op taalniveau B1 zijn geschreven.

Betere uitleg over gevolgen schademelding

Omdat het niet voor iedereen duidelijk is dat het indienen van een schade gevolgen kan hebben voor de premie of schadevrije jaren, gaan wij hier vooraf (en duidelijker) over communiceren. Zo kunt u vooraf bepalen of u een schade wél of niet wilt indienen (claimen).

Duidelijkheid over uitbetalen schades

Wij krijgen regelmatig vragen wanneer wij het schadebedrag gaan overmaken. Daarom staan er tegenwoordig betaaltermijnen (binnen hoeveel dagen wij gaan betalen) in onze brieven. Zo weet u binnen welke termijn u het schadebedrag op uw bankrekening kunt verwachten.