Verkeersschade melden via app

app_icoon_mobielschademelden-nl
google-play-en-196x58app-store-en-196x58


Het Nederlands Volmachtbedrijf is aangesloten bij Mobielschademelden.nl. Dat betekent dat u vanaf nu snel en gemakkelijk auto-, motor- of bromfietsschades kunt melden op uw smarthpone via de gratis app. Klik hierboven op de buttons om de app te downloaden.

Wie kan de app gebruiken?

Iedereen met een smartphone. Minimaal één van de betrokkenen moet een smartphone hebben. Dat is nodig om op uw smartphone de schade in te vullen via de app. De andere persoon moet op z’n minst een (normale) mobiele telefoon hebben om een bevestigings-sms te ontvangen met daarin een acceptatiecode.

Wat kunt u met de app doen?

Een- en tweezijdige verkeersschades melden.

Waar kunt u de app downloaden?

Via de knoppen bovenaan deze pagina, van de App Store of Google Play, kunt u de app gratis downloaden. Gebruik van de app is helemaal gratis. Als u een Iphone heeft klik dan op de App Store knop. Heeft u een andere smartphone druk dan op de Google Play knop.

Wanneer kunt u de app wel of niet gebruiken?

Bij auto-, motor- of bromfietsschades is de app te gebruiken. De app is niet te gebruiken in de volgende situaties:

–  Wanneer er meer dan twee partijen bij de schade zijn betrokken;

–  Wanneer de tegenpartij een buitenlands kenteken heeft;

–  Wanneer de verzekeraar van de tegenpartij niet aangesloten is bij Mobielschademelden.nl;

–  Wanneer het voertuig van de tegenpartij gestolen is;

–  Wanneer het voertuig van de tegenpartij niet verzekerd is.

Waarom de app gebruiken?

Het is snel in te vullen. Via de app bent u binnen tien minuten klaar. Voor Het Nederlands Volmachtbedrijf werkt het ook sneller, omdat alles duidelijk en helder te lezen is. Geen misverstanden over bijvoorbeeld onleesbare kentekens.

Hoe werkt de app?

Download de app via de knoppen van App Store en Google Play bovenaan de pagina of ga naar www.mobielschademelden.nl. Als u een Iphone heeft klik dan op de App Store knop. Als u een andere smartphone heeft drukt u op de Google Play knop.

Eén van de twee betrokkenen meldt de schade via de app of via Mobielschademelden.nl. U maakt foto’s van de schade en de locatie en volgt de stappen die de app of Mobielschademelden.nl aangeeft. Bij een eenzijdige schade kunt u de app gebruiken.

Als alles ingevuld is ontvangt de tegenpartij een sms met de schademelding en een acceptatiecode. Als de andere betrokkenen de acceptatiecode terugstuurt naar u, bent u allebei akkoord  gegaan met de gegevens die u samen invulde. Het is niet verplicht om de code naar de andere partij te sturen. Alles wordt automatisch verstuurd naar Het Nederlands Volmachtbedrijf. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.